Kinderopvang BijDeHand

Peuteropvang Geelkruid

Een uitstekende voorbereiding op het basisonderwijs? Taalaanbod? Sport en spel voor peuters? Altijd al alles willen weten over de natuur? VVE-methode Puk?

Wij bieden een totaalpakket voor uw kind met gediplomeerde en enthousiaste medewerkers!
Onze peuteropvang kenmerkt zich door de ruime en lichte lokalen en de goede samenwerking binnen de wijk met diverse partijen.

Wij vangen de kinderen op in twee groepen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Door de kleinschaligheid van onze locatie kennen wij uw kind goed. Uw kind kan naar hartenlust spelen en ontdekken. 

BSO Geelkruid, een zee van ruimte en uitdagende activiteiten!
Een kunstproject met als resultaat je eigen schilderij aan de muur? Veel sport- en spelaanbod? Technische experimenten op locaties? Leuke workshops? Altijd al alles willen weten over de natuur? 

Wij bieden een totaalpakket voor uw kind als u aan het werk bent! Onze locatie kenmerkt zich door de ruime en lichte lokalen en de goede samenwerking binnen de wijk met diverse partijen.

Zoals scholen, Centrum voor Jeugd en Gezin, andere locaties van Kinderopvang BijDeHand, sport en recreatie. Unieke activiteiten op locatie maar ook uitstapjes buiten onze locatie.

Wij delen de  groepen in naar leeftijd. Zo kan uw kind met leeftijdsgenootjes spelen. Door de kleinschaligheid van onze locatie kennen wij uw kind goed.  Uw kind kan naar hartenlust spelen en ontdekken. 

Flexibele opvang nodig? 
Dat kan op onze locatie! U kunt opvang om de week afnemen. Bijvoorbeeld altijd op vrijdag en om de week op woensdag. Of de ene week wel opvang en de andere week niet. Heeft u wisselende werkdagen en iedere week andere opvangdagen nodig? Ook dat kan.
Neem voor de mogelijkheden contact op met de medewerkers van onze afdeling Informatie & Plaatsing Kinderopvang. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur op telefoonnummer 010 251 80 76. U kunt uw vraag ook mailen naar ipk@kov-bijdehand.nl. Wordt u liever door ons gebeld op een moment dat het u uitkomt? Geef dit aan op ons terugbelformulier en wij bellen u terug.

 

Samenwerking
BijDeHand Kinderopvang heeft een hechte samenwerking met de scholen binnen Ommoord. Samen met o.a. de basisschool de Kruidenhoekgeven wij invulling aan de doorgaande lijn. De juiste begeleiding voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar!

Onze buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar zit in hetzelfde pand als de peuteropvang. Wel zo praktisch! 
 

Kom gerust eens langs om de sfeer te proeven!
 

Adres

Geelkruid 25 
3068 SN Rotterdam

Telefoonnummer

010 455 48 23

Locatiemanager

Joy Naumann 
bdh.lm.13@kov-bijdehand.nl